
Вегетаріанська окрошка на квасі
Слов'янському народу квас служить більше тисячі років, запис в письмових джерелах наводить дату з 989 року. Напій був доступний усім верствам населення і селянам, і поміщикам. Квас здатний лікувати від авітамінозу і дисбактеріозу, добре угамовує спрагу. Безалкогольний напій, знаходячись в шані у населення стали використовувати для приготування окрошки. Зараз налічується вже декілька десятків видів окрошки, одну з яких пропонуємо обов'язково приготувати. Вегетаріанська окрошка складається з суміші овочів, пряних трав і яєць, залитих квасом. Першими в приготуванні окрошки стали додавати квас волзькі бурлаки. Хоча спочатку вона мала небагатий склад - редьку і цибулю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Редис
7 шт.
Огірки солені
3 шт.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
150 г.
Квас Квас Тарас Хлібний 2л
1,5 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати овочі (редиску, огірки) для окрошки: помити і нарізати маленькими кубиками. Висипати інгредієнти в окрему ємність.
02
Зелень посікти і покласти в миску з овочами. Яйця відварити. Остудити. Нарізати кубиками і перекласти також до овочів.
03
Перемішати усю суміш. Додати квас, сметану і подавати охолодженою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)