
Овочева фріттата
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
2 шт.
Цукіні
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
80 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Етапи приготування
01
Нарізані на шматочки баклажани, цукіні і помідори підсмажити протягом хвилини-двох на сковорідці на оливковій олії.
02
Підсмажені овочі викласти у змащену маслом форму для запікання рівним шаром. Посипати зверху тертим сиром.
03
Виделкою збити яйця з нарізаною зеленню і вершками. Посолити, поперчити за смаком і залити сумішшю овочі у формі для запікання.
04
Відправити фріттату в розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин. Потім дати 10 хвилин охолонути, нарізати на шматочки і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)