
Салат із кукурудзою і печерицями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
1 банка
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г
Цибуля
100 г
Морква
150 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст.л
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити до готовності (близько 20 хвилин після закипання).
02
Яйця відварити круто.
03
Дрібно порізати цибулю.
04
Моркву натерти на середній терці.
05
Гриби очистити і нарізати кубиками.
06
У сковороді розігріти олію і обсмажити в ньому цибулю до м'якості.
07
Потім додати моркву і злегка обсмажити.
08
Потім додати гриби і смажити до тих пір, поки з них не випарується вся рідина - це займе близько 10 хвилин. Потім все остудити.
09
Куряче філе дрібно нарізати. Яйця натерти на середній терці.
10
З'єднати куряче філе і яйця. Потім додати цибулю, моркву і гриби (діставати шумівкою, щоб стік зайвий жир).
11
З кукурудзи злити воду. З'єднати кукурудзу з іншими інгредієнтами салату.
12
Посолити і поперчити салат за смаком і заправити майонезом. Добре перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)