
Салат "Мандаринова долька"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Морква
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Часник
2 зубчика
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Курку відварити до готовності і порізати на невеликі шматочки.
02
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді на вершковому маслі протягом 3 хвилин.
03
Моркву відварити до готовності. Натерти на крупній тертці.
04
Гриби порізати і додати до цибулі, готувати разом ще 3-4 хвилини.
05
Яйця відварити вкруту. Почистити і відокремити білки від жовтків. Натерти окремо на крупній тертці.
06
Викласти салат шарами у формі дольки: половина моркви, майонез, курка, майонез, гриби з цибулею, сир, жовток. Верх і боки салату змастити майонезом. За допомогою моркви зробити візерунок м'якоті мандарина, а з білка - прожилки мандарина. Солити і перчити всі шари.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)