
Салат з креветками та авокадо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо великий, шт
2 шт
Креветки 90/120
150г
Закуска Водний Світ Копчена сьомга 110г
150г
Помідори рожеві фасовка
3 шт
Картопля фасована
2 шт
Лайм
2 шт
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст.л.
Кетчуп Salvest 530г
2 ст.л.
Кріп 70г
1 ч.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Зробити соус, змішавши майонез і кетчуп.
02
Креветки відварити, порізати, додати дрібно нарізаний кріп і заправити половиною соусу.
03
Дрібно нарізати сьомгу.
04
Відварити картоплю в мундирі, охолодити, очистити, розім'яти виделкою, заправити соусом, що залишився, посолити за смаком і ретельно перемішати.
05
Видалити з помідорів серцевину з насінням і дрібно нарізати те, що залишилося.
06
Авокадо розрізати, видалити кісточку і очистити. Порізати кубиками, заправити соком лайма, посолити, поперчити.
07
Коли всі інгредієнти будуть готові, можна зібрати салат. Для цього форму для салату викласти харчовою плівкою.
08
Нижній шар - ½ частина нарізаного авокадо.
09
Потім - креветки. Наступний шар - рибний. Потім знову шар авокадо (частина, що залишилася). Потім помідори. Все зверху покривається шаром картоплі. Усі шари при укладанні трохи утрамбовуються.
10
Форму з салатом накрити харчовою плівкою і поставити на 2 години в холодильник. Перед подачею зняти верхній шар харчової плівки. На форму зверху покласти тарілку і різким рухом перевернути всю конструкцію таким чином, щоб тарілка виявилася внизу. Обережно зняти форму і прибрати харчову плівку.
11
Прикрасити салат зеленню, часточками лайма і лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)