
Житні булочки з цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
50 г.
Вода негазована Аквуля 2л
250 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
225 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Кунжут
для посипання
Борошно житнє Хуторок 900г
225 г.
Етапи приготування
01
Дріжджі змішати з половиною води.. Додати цукор, сіль і 2 ст. л. пшеничного борошна. Добре перемішати.
02
Цибулю очистити і збити в блендері: додати в тісто. Перемішати.
03
Додати решту води і соняшникову олію, а потім поступово додати борошно. Вимісити тісто руками та залишити на 30 хвилин.
04
Відокремити жовток від білка. Деко вистелити пергаментом.
05
Розділити тісто приблизно на 15 частин. З кожної сформувати круглу булочку. Викласти на деко.
06
Кожну булочку змастити жовтком і посипати кунжутом. Поставити запікатися на 30 хвилин при 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)