
Риба в духовці по-тайськи
Тайська кухня - це дуже своєрідна кухня. Вона розвивалася протягом століть під впливом китайської, індійської та європейської кухонь. Це й зумовило її деякі традиції. Спочатку в їжу вживалися в основному риба, морепродукти і водні рослини. Китайська і японська кухні внесли значні зміни в культуру харчування Таїланду. Зараз харчову різноманітність тайського раціону представляють страви в основному з рису, риби та водоростей. Сьогодні ми хочемо трохи привнести різноманітності у ваш раціон і запропонувати вам приготувати рибу в духовці по-тайськи. Така страва здивує своїм своєрідним приголомшливим смаком не тільки вас, але можливо й ваших гостей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпроти Морской Пролив Ексклюзив в олії 150г
1 шт.
Кокосове молоко Suree 165мл
200 мл.
Лайм
0, 5 шт.
Часник
1 зуб.
Перець чилі червоний
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Рибу почистити, промити і обсушити паперовим рушником.
02
Для соусу потрібно дрібно посікти зелень, додати дрібно нарізаний перець чилі і вичавити через прес часник. Також додати сік половини лимона і кокосове масло. Посолити і поперчити.
03
Залити рибу соусом і випікати 35 хвилин при температурі 180°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)