
Червоний вітамінний холодний суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
3 шт.
Морква
3 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
400 мл
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Часник
2 зуб.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно нарізати моркву, червоні перці і помідори, викласти в каструлю і залити бульйоном. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до м'якості моркви.
02
Розігріти сковорідку і додати оливкову олію. Пасерувати дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник до золотистого кольору.
03
Викласти все в блендер і подрібнити до однорідного стану. Охолодити і додати оцет.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)