
Рататуй по-прованськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Баклажани фасовані
2 шт.
Кабачок
1 шт.
Перець Болгарський
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
2 шт.
Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул
за смаком
Розмарин 50г
за смаком
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
за смаком
Часник та петрушка Badia 141,7г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Солодкий перець нарізати маленькими кубиками, подрібнити цибулю, а також фенхель.
02
Обсмажити нарізані цибулю і фенхель на сковороді в олії, після додати до них перець. Обсмажувати протягом 5-7 хвилин.
03
На 3 помідорах зробити насічку хрестом, залити окропом, протримати їх протягом 3 хвилин, після зняти шкірку. Подрібнити помідори, додати в пательню.
04
Влити також в пательню половину консервованих помідорів. Зменшити вогонь, тушкувати протягом 15 хвилин, при цьому додати сіль і перець за смаком, а також розмарин і базилік.
05
Нарізати на кружечки 2 помідори і баклажани, а також кабачок.
06
У форму для випікання вилити половину соусу з пательні, викласти овочі чергуючи їх між собою, посипати зверху дрібно нарізаним часником і петрушкою, скропити олією, накрити зверху фольгою.
07
Випікати в розігрітій до 200°C духовці 45 хвилин, після зняти фольгу, готувати ще 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)