
Рагу з квасолі з яйцями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Горошок зелений Хуторок консервований 410г
6,5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Помідори рожеві фасовка
700 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2,5 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Лист лавровий
0,5 шт.
Квасоля вагова
300 г.
Етапи приготування
01
Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у холодній воді. Промити під холодною водою, перекласти квасолю в каструлю, залити свіжою водою до верху каструлі, поставити на вогонь, довести до кипіння, прибрати з вогню, злити воду. Залити новою водою, так щоб вода лише покрила квасолю. Додати лавровий лист, половину цибулі, варити на середньому вогні протягом 30 хвилин.
02
Долити в каструлю 250 мл. холодної води, повторно довести до кипіння, варити ще 30 хвилин. Повторити заливання нової води із наступним доведенням до кипіння ще два рази.
03
Подрібнити другу половину цибулі. Обсмажити цибулю на розігрітій сковороді, в олії, обсмажити протягом 10 хвилин на середньому вогні, висипати подрібнені помідори, готувати протягом 15 хвилин. Дати охолонути суміші в сковороді, після чого перекласти в чашу блендера, подрібнити, перекласти знову в сковороду, повернути на вогонь, додати цукор і сіль за смаком.
04
Духовку розігріти до 200ºС. Обсушити квасолю. Змішати томатний соус зі сковороди з квасолею, при необхідності посолити. Викласти суміш у форму для випікання, зверху посипати горошком, залити зверху збитими яйцями. Випікати протягом 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)