
Паста з авокадо і тофу
Паста з авокадо і сиру тофу дуже вишукане і смачне блюдо. Авокадо не повинен бути сильно м'який, але і не твердим. Сорти авокадо з шкіркою, вкритою яскраво вираженими пухирцями, набагато смачніші гладкокожих різновидів. Авокадо розминають виделкою в кашку (бажано в іншій тарілці) і додають до сиру. Поливають лимонним соком, через це авокадо не потемніє. Сир тофу можна замінити м'яким сиром або фетою. У холодильнику пасту можна зберігати кілька днів, подавати намазав на свіжий хліб, тости, галети, печиво і все, що підкаже ваш смак. Рецепт пасти можна змінити, наприклад, прибрати часник і додати зелень. Ще дуже смачно буде з вареним яйцем.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
250 г.
Лимон
50 г.
Часник
2 зубчики
Продукт соєвий Шинкар Сир соєвий Тофу 250г
100 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сир тофу розім'яти виделкою в глибокій мисці.
02
Розрізати авокадо навпіл, дістати кісточку і очистити шкірку.
03
Авокадо розім'яти виделкою в кашку і додати до сиру і лимонного соку. Добре перемішати.
04
Додати в пасту дрібно посічений часник і перемішати. Додати йогурт, сіль. Зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)