
Норвезький мигдальний тoрт із кардамоном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Кардамон Банка Спецій мелений 150г
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор ванільний Мрія 35г
0,5 ст.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ст. л.
Мигдаль
2 ст.
Пудра цукрова Auchan 200г
1 ст.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,25 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, розпушувач, 0,5 ч. л. кардамону і сіль. Перемішати.
02
В окрему ємність додати вершкове масло кімнатної температури, всипати цукор, збити міксером протягом 3 хвилин. Додати 1 жовток і вершки. Зменшити швидкість міксера, додати борошняну суміш.
03
З тіста зробити кулю. Відокремити четверту частину, решту розділити на 3 кулі. Розім'яти кулі в пласти, загорнути в плівку, покласти в холодильник на 2 години.
04
Змастити форму для випічки маслом, великий пласт тіста розділити щипками на шматки і розподілити по дну форми. За допомогою пласкої чаші розплющити шматочки, вручну зробити основу по всій формі і бокам.
05
Маленький пласт розкачати качалкою в лист. За допомогою формочок вирізати фігури і викласти на дошку, застелену папером. Накрити плівкою, і разом з основою для торта поставити в холодильник на 1 годину.
06
Духовку розігріти до 180°С. У комбайн висипати мигдаль, цукрову пудру, залишки кардамону, мускатний горіх, подрібнити в дрібну пудру. Перекласти у велику миску.
07
Міксером збити білки і ванілін. Поступово вмішати їх в мигдалеву пудру. Жовтки збити виделкою з 2 ст. л. води. Викласти мигдалеву начинку у форму з основою і розподілити по поверхні, змастити жовтком. Випікати 30-35 хвилин, до рум'янцю тіста. Охолодити готовий торт. При подачі додати збиті вершки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)