
М'ясний суп-пюре з яблуками та помідорами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
500 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити під холодною водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Періодично прибирати піну, додати сіль, варити до готовності. Після дістати м'ясо, нарізати дрібними шматочками.
02
Очистити моркву і цибулю, дрібно нарізати, обсмажити у вершковому маслі на сковороді, після додати борошно.
03
Бульйон процідити, додати в нього овочі зі сковороди. Обшпарити помідори окропом, зняти шкірку, яблука очистити від шкірки, нарізати їх шматочками.
04
Додати в суп яблука і помідори, варити суп протягом 30 хвилин, після чого подрібнити суп у блендері, перелити в каструлю, додати м'ясо, посолити і поперчити, довести до кипіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)