
Грибний суп (білі гриби)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби білі свіжеморожені
450 г.
Картопля фасована
300 г.
Кріп 70г
40 г.
Петрушка 70г
70 г.
Цибуля ріпчаста молода
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
60 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 г.
Етапи приготування
01
Почистити гриби, дуже добре промити. Порізати гриби великими шматками. Потрібно мати на увазі, що після варіння гриби зменшуються в 3-4 рази.
02
Налити в кастрюлю 2,5-3 літри води та поставити варити гриби на 30-40 хвилин. Поки варяться гриби, почистити та порізати картоплю невеликими кубиками.
03
Почистити та помити цибулю, дрібно порізати. Смажити на олії до золотистого кольору. Відставити зачекати.
04
Після 40 хвилин додати в кастрюлю з грибами картоплю та варити ще 10 хвилин. Посолити та поперчити за смаком.
05
Додати до грибного супу смажену цибулю та дрібно порізану зелень. Серед зелені кропу повинно бути не менше 70%. Варити ще 5 хвилин, зняти з вогню та дати настоятися хвилин 30. Грибний суп смачний як в гарячому, так і холодному вигляді. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)