
Мариновані креветки в беконі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
2 шт.
Креветки Королівські сирі
16 шт.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
20 г.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Бекон охолоджений
300 г.
Кінза 70г
30 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Креветки очистити. У мисці змішати мед, соєвий соус, подрібнений часник, натертий імбир і мелений перець, ретельно перемішати. Покласти в миску з маринадом креветки, залишити на 1 годину маринуватися.
02
Бекон нарізати тонкими скибочками. Загорнути кожну креветку в бекон, обсмажити на сковороді-грилі.
03
У мисці змішати майонез і лимонний сік, додати подрібнену кінзу і цедру лимона. Перемішати. Додати в миску сіль і перець за смаком.
04
При подачі викласти попередньо підсмажені тости на тарілку, на них викласти готові креветки в беконі, подавати з соусом із майонезу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)