
Манти з м'ясом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
М'ясо свиняче котлетне охолоджене
600 г.
Цибуля
3 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Риб'ячий жир Source Naturals OmegaEPA 100 гелевих капсул
1 ст. л.
Борошно 7 1кг
3 ст.
Етапи приготування
01
Підготувати тісто. Узяти муки 3 склянки, води 200 мл., і щіпку солі. Замісити тісто. Накрити. Залишити на півгодини.
02
Перейти до овочів. Цибулю і картоплю очистити. Нарізати шматочками (дрібними). Помістити в миску.
03
Баранину порізати на шматки. Подрібнити в м'ясорубці. Фарш перекласти в миску.
04
До баранини додати цибулю, щіпку солі, стільки ж цукру і розтоплений жир. Влити зовсім трішечки води і перемішати.
05
Начинку відкласти. Перейти до тіста. Скачати його ковбаскою і нарізати на шматочки. Розкачати, щоб вийшли кружечки. Розкласти на кожен шматочок тіста фарш. Зліпити "торбочкою".
06
Решітки пароварки змастити олією. Викласти на них манти. Накрити кришкою. Готувати 40 хвилин. Перед подачею залити сметаною і посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)