
Макарони по-американськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
25 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
450 мл.
Бульйон Auchan грибний 60г
350 мл.
Макарони Pantanella Filini 500г
350 г.
Етапи приготування
01
Поставити каструлю з підсоленою водою на вогонь, висипати макарони, довести до кипіння, варити до повної готовності протягом 10-12 хвилин, стежити щоб вода постійно кипіла. Воду злити, макарони промити в друшляку під холодною водою.
02
Духовку розігріти до 180°C.
03
Влити бульйон і молоко в каструлю, поставити на вогонь, розігріти, додати макарони в каструлю, посипати карі. Ретельно перемішати, перекласти макарони разом з підливкою в форму для випікання. Посипати зверху тертим сиром, викласти шматочки вершкового масла. Випікати в духовці протягом 15-30 хвилин, до появи золотистої скоринки. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)