
Лимонник
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
2 ст.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Лимон
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Лимон вимити, і обдати окропом. Акуратно зняти цедру за допомогою терки.
02
Борошно просіяти і ретельно перемішати з розпушувачем. Далі додати раніше натерту лимонну цедру.
03
Вершкове масло розм'якшити у мисці і розтерти. Додати цукор, яйця і добре все перемішати.
04
Суміш з'єднати з борошном і перемішати. Замотати плівкою і помістити на хвилин 30 в холодильник. Тепер треба приготувати начинку, для цього: м'якоть лимона (без кісточок) подрібнити у блендері разом з цукром.
05
Охолоджене тісто розділити на дві частини і розкачати. Змастити форму олією і покласти в неї одну частину тіста. Розподілити начинку, а зверху покласти другу частину тіста. Випікати 30 хвилин при температурі 180°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)