
Пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою
Бракує яскравих фарб? Скучили за літом? Пропонуємо розфарбувати своє життя яскравими фарбами, приготувавши ароматний літній пісний суп  із буряка з апельсиновою цедрою за нашим рецептом. Ситний і поживний, наш супчик буде в нагоді, якщо ви дотримуєтеся дієти або постите, так як містить  всі необхідні вітаміни, макро- і мікроелементи. Незвичайний смак і легкий наліт вишуканості нашій страві додає незвичне поєднання самих звичайних продуктів  -  буряка, цибулі та моркви, приправлених апельсиновою цедрою. І останній акорд - пару листочків м'яти, яка надає супу характерного пікантного запаху з холодком. Легко, смачно, просто і корисно. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
2 шт.
Морква
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1 шт.
Свічка Woodwick Листя м'яти і дуб 453г
для прикраси
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю почистити, порізати півкільцями. Моркву і буряк очистити і дрібно нарізати.
02
У каструлі розігріти олію, обсмажити цибулю. Додати моркву і буряк, смажити ще 3-4 хвилини. Залити гарячою водою і варити 30 хвилин. Посолити.
03
Потім все відправити у блендер і перетворити в пюре.
04
Цедру апельсина натерти на дрібній тертці і додати в готовий суп. Прикрасити листочками м'яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)