
Курка по-мисливські
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
3 шт.
Стебло селери
1 шт.
Бекон охолоджений
150 г.
Гомілка куряча
4 шт.
Стегна курячі охолоджені
4 шт.
Вермут Martini Extra Dry білий сухий 18% 1л
90 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
0,25 ч. л.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
800 г.
Орегано в горщику 200г
5 стеблів
Розмарин 50г
1 стебло
Лист лавровий
1 шт.
Етапи приготування
01
Налити половину оливкової олії в каструлю, поставити на вогонь, розігріти. Додати в каструлю подрібнені цибулю, часник і селеру. Обсмажувати протягом 6-8 хвилин на середньому вогні, не перестаючи помішувати.
02
Додати до цибулі в каструлю нарізані гриби і бекон, додати вогню, обсмажувати протягом 4-5 хвилин, також постійно помішуючи. Після чого, викласти на тарілку всю суміш.
03
Долити оливкову олію в каструлю, покласти шматочки м'яса, додати спеції, підрум'янити. Прибрати зайвий жир з каструлі ложкою. Влити вермут, збільшити вогонь, готувати, поки вермут не випарується.
04
Додати в каструлю помідори, орегано, цукор, розмарин, лавровий лист і налити 75 мл. води. Довести м'ясо до кипіння, додати суміш з беконом. Накрити зверху каструлю кришкою, готувати 20 хвилин, до м'якості м'яса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)