
Індійський салат з бананами і томатами
Національна індійська кухня дуже різноманітна, як і її культура, кліматичні умови і географія в цілому. Більшість південних індійців слідують суворим вегетаріанським законам, тому основа їхньої їжі - фрукти, овочі та крупи. Досить широко представлені в індійській кухні салати. Вони відрізняються достатньо цікавою смакової грою абсолютно не поєднуваних інгредієнтів. Одним з таких незвичайних і екзотичних салатів є індійський салат з бананами і томатами. Крім головних інгредієнтів у нього додаються спеції: коріандр, кумін, гарам масала, цукрова пудра і сіль. Салат можна подавати на стіл як вегетаріанську вечерю або в якості закуски або гарніру до основної страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Банани SantaVita сушені 100г
2 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
0,5 ст. л.
Коріандр Еко мелений 20г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Кумін мелений
0,5 ч. л.
Пудра цукрова Auchan 200г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Банани очистити від шкірки. Помідори і банани нарізати маленькими кубиками.
02
Змішати нарізані банани і помідори в мисці, скропити лимонним соком.
03
Додати у миску до салату всі спеції і цукрову пудру, перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)