
Аріса
Традиційно вважають, що це страва східної кухні, тому що немає достовірної інформації, де вперше вона з'явилася. Про неї згадують і в арабських древніх джерелах, ассирійці вважають арісу своєю стравою, а вірмени теж відносять її до своєї кухні. Найчастіше арісу готують з курки (як і в нашому рецепті), але іноді зустрічається з індичкою або навіть бараниною. Не дивлячись на те, що страва досить проста у приготуванні, але все таки вона дуже корисна. Наприклад, пшенична каша, в якій дуже багато білка, вітамінів, заліза і кальцію. Одна порція такої страви - це ваш повноцінний запас білками на цілий день. А ще, можливість скуштувати щось нове.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа пшенична
200 г.
Куряче стегно в маринаді
2 шт.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Цибуля
100 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Стегенця варити на невеликому вогні 2 години. М'ясо вийняти, остудити, відокремити від кісток.
02
Крупу промити, змішати з м'ясом. Посолити, варити 40 хвилин.
03
Цибулю обсмажити на топленому маслі і разом із маслом викласти зверху на кашу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)