
Cалат Грецький
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
3шт
Огірки солені
2-3 шт
Перець зелений фасований
1 шт
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
2-3 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
2 ст. л.
Орегано Auchan 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори вимити, обсушити, розрізати навпіл, вирізати плодоніжки і нарізати великими шматками. Перець вимити, обсушити, розрізати навпіл, вирізати насінну коробку і нарізати напівкільцями. Огірки вимити і відрізати кінчики.
02
Нарізати огірки кружечками, товщиною близько 1 см. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Фету або бринзу нарізати кубиками.
03
Викласти в глибокий салатник огірки, болгарський перець, цибулю і помідори. За смаком посолити, посипати дрібкою цукру (якщо помідори кислуваті) і поперчити свіжомеленим перцем.
04
Збризнути салат соком лимона або винним оцтом і оливковою олією (можна замінити соняшниковою). Обережно перемішати, викласти кубики сиру, посипати сухим орегано (або додати трохи суміші італійських спецій) і прикрасити салат маслинами.
05
Перед подачею охолодити салат в холодильнику близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)