
Гаспачо із буряком і печеним перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Буряк
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зубчик
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
2-4 ст.л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк відварити. Почистити.
02
Цибулю, часник почистити.
03
Перець запекти з усіх боків, покласти в целофановий кульок, залишити холонути до теплого. Шкірку зняти.
04
Поки печеться перець, обшпарити помідори, очистити від шкірки. Нарізати всі підготовлені овочі і скласти в блендер.
05
Посолити, додати трохи цукру, полити оливковою олією (приблизно 3 ст. л.) і все ретельно перемолоти.
06
Спробувати на смак і додати сіль, цукор або оцет. Поставити в холодильник настоюватися на кілька годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)