
Фруктовий салат у вині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
120 г
Груша
1 шт.
Лимон
1 шт.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
120 мл
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Манго велике, шт
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
2 г
Вино червоне Натхнення кагор десертне 16% 1л
75 мл
Етапи приготування
01
Обсмажити волоські горіхи і відкласти в сторону, щоб охололи (якщо не смажені).
02
Очистити яблуко, грушу і манго, нарізати кубиками і покласти в миску.
03
Вичавити зверху сік 1/2 лимона, перемішати і відкласти в сторону.
04
Зробити сироп: змішати в маленькій каструлі мед з бальзамічним оцтом і вином та поставити на повільний вогонь. Варити до консистенції сиропу. Додати сік і цедру половинки лимона. Помішувати, поки все не прогріється.
05
Залити сиропом фрукти і ретельно перемішати.
06
Посипати рештою цедри, мускатним горіхом і корицею.
07
Додати апельсиновий сік і рубані горіхи, ретельно перемішати.
08
Можна подавати в одній великій піалі або розділити на порції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)