
Крем-суп із брюссельської капусти
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Hortex Брюссельська заморожена 450г
30 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Часник
3 зубчика
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
800 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
400 мл.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
На оливковій олії в сотейнику підсмажити нарізану на шматочки брюссельську капусту. Додати подрібнені цибулю і часник, вершкове масло, гірчицю. Посолити і поперчити за смаком. І після цього тушкувати протягом 2 хвилин.
02
Долити курячий бульйон, проварити 8-10 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
03
Підсмажити на сковороді шинку.
04
Зняти сотейник з вогню і додати вершки, перебити за допомогою блендера в пюре.
05
Посолити і поперчити суп за смаком, подавати з підсмаженою шинкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)