
Салат крабовий з креветками і кукурудзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки Delfin чищені заморожені 200г
200 г
Огірок короткоплідний
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
280 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
60 г
Крабові палички вагові
100 г
Етапи приготування
01
Варено-морожені креветки розморозити і залити окропом на 5 хвилин.
02
По закінченні п'яти хвилин злити з креветок воду. Очистити.
03
Огірок помити, обрізати краї і нарізати дрібними кубиками.
04
Крабові палички порізати половинками часточок. У салатник (або в порційні креманки, якщо хочете залишити салат шарами) перекласти нарізані палички і огірок.
05
З консервованої кукурудзи злити рідину і всипати її в салатник. Додати креветки.
06
Відварені круто і вистиглі яйця очистити і нарізати кубиками. Додати до решти інгредієнтів.
07
Заправити салат майонезом, додати сіль і чорний мелений перець, орієнтуючись на свій смак. Салат перемішати або залишити шарами.
08
Розкласти готовий салат в прозорі креманки або на тарілки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)