
Сирно-фруктовий літній торт без випікання
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
180 г
Печиво пісочне
400 г
Желатин Деко 20г
30 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Виноград
600 г
Волоський горіх
100 г
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло на водяній бані.
02
Подрібнити печиво в дрібну крихту до однорідного стану (за допомогою качалки або блендера) і перемішати з розтопленим маслом. Зачекати, доки суміш трохи охолоне.
03
Взяти форму для торта і викласти на неї харчову плівку (так буде простіше діставати торт). На дно форми рівномірним шаром виклсти суміш з масла і печива, втрамбувати і поставити охолоджуватися в холодильник на 1-2 години.
04
Желатин залити склянкою води і залишити набрякати на 40-60 хв.
05
Цукровий пісок, сметану і протертий сир добре збити за допомогою блендера.
06
Набряклий желатин поставити на слабкий вогонь і постійно помішувати до повного розчинення, після цього дати йому трохи охолонути.
07
Влити розтоплений желатин в сирну масу і добре все перемішати.
08
На застиглий холодний корж викласти шаром виноград і зверху залити сирним кремом, після цього поставити в холодильник до повного охолодження, приблизно на 40 хвилин.
09
Коли торт охолоне, необхыдно зняти бортик роз'ємної форми і обережно видалити харчову плівку.
10
Залишилось прикрасити торт подрібненими горіхами та виноградом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)