
Паштет з баранини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1000 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
3 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Спеція М'ята сушена
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати баранину на шматочки і скласти в миску. Приготувати маринад: розтопити вершкове масло з цукром і залити ним м'ясо (гарячим). Посолити, поперчити і помаринувати кілька хвилин. Потім м'ясо обсмажити на рослинній олії, додати трохи води і потушкувати до стану тушонки (30-40 хв.). Час залежить від якості м'яса. Під кінець додати сушеної м'яти для аромату. Остудити і прибрати в холодильник.
02
Коли м'ясо охолоне настільки, щоб зажелюватися, можна починати готувати паштет.
03
М'ясо викласти на дошку, струснувши з нього желе і жир. Жир і желе розтопити. М'ясо розділити на волокна двома виделками. Розтоплений жир і желе перелити в інший посуд, залишивши небагато для розігріву м'яса.
04
М'ясо трохи розігріти і подрібнити блендером. Збити, додаючи розтоплене желе в міру необхідності до кремоподібного стану.
05
Викласти в які-небудь ємності шаром 1-1,5 см. Охолодити, прибрати в холодильник і дати знову зажелюватися, весь жир і желе залишаться всередині паштету, наче підтримуючи його консистенцію.
06
Перед подачею намазати тонким шаром діжонської гірчиці. Подати з грінками із багета.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)