
Сирники прибалтійські
Представляємо вашій увазі відмінну домашню страву, ласощі з глибокого дитинства - сирники. Але сирники ми готуватимемо не вітчизняні, а прибалтійські. Вважається, що сирники - це страва східно-європейських країн. Це Україна, Росія, Білорусія. Природно, що ареал такої смачної страви, як сирники не міг довго залишатися в одних межах. Сирники спробували в інших країнах, трошки додали щось своє і назвали сирники по-своєму. Ось тепер ми маємо справу з прибалтійськими сирниками. Їх головна відмінність від наших вітчизняних побратимів - це те, що вони обвалюються не в борошні, а в сухариках. У будь-якому випадку варто спробувати. Виходить дуже смачно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Домашній
150 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст.л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст.л.
Масло вершкове домашнє
1 ч.л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати сир, цукор і сіль, розтерти. Додати половину сметани, яйце, масло і борошно, все перемішати.
02
З тіста зробити сирники, обваляти в сухарях, обсмажити на олії, до золотистої скоринки.
03
При подачі додати зверху сметану.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)