
Бринза з перцем і соусом
Цей рецепт повинен сподобається всім, хто обожнює легкі закуски. Якщо у вас намічається вечір зі шведським столом, тоді ця страва буде як ніколи до речі. По-перше, вона дуже швидка в приготуванні, тому рецепт завжди повинен бути під рукою для неочікуваних приходів гостей. По-друге, в цій страві всі інгредієнти дуже корисні. І кожен по-своєму. Чого тільки варті кисло-молочні продукти: кефір і бринза? Вони важливі в раціоні не тільки дітей, а й дорослих. А ароматні трави, яких так багато в соусі, відмінно доповнять всю страву. Вони несуть у собі практично всі вітаміни та мікроелементи, які потрібні нашому організму. Відмінний мікс смачного і корисного в одній страві.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бринза Кілія Балканська 45%
50 г.
Перець Болгарський
1 шт.
Часник
1 зубчик
Кефір Зарог 2,5% 870г
50 мл.
Кардамон Еко 6г
3 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Спеція Перець чорний мелений
3 г.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
3 г.
Кінза 70г
3 г.
М'ята 50г
3 г.
Етапи приготування
01
Перець очистити, порізати невеликими шматочками. Бринзу нарізати кубиками.
02
Для соусу змішати кефір, кардамон, сіль, перець і шафран. Залити бринзу і перець на 10 хвилин.
03
Нанизати кубики бринзи і перцю на шампур, запікати в духовці 15 хвилин.
04
У блендері збити свіжу кінзу, м'яту, сіль, перець, часник. Залити готовий перець із бринзою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)