
Гуакамоле з грушею
Гуакамоле з грушею - це страва мексиканської кухні. Якщо прочитати рецепт, то видно, що страва трохи схожа на соус або ж масло, яке можна намазувати на хліб, або їсти просто так. Цю страву можна віднести до пісної їжі, тому що тут всі інгредієнти - це овочі та фрукти. До того ж всі вони дуже корисні, що актуально влітку. Адже в цю пору якраз треба запасатися корисними вітамінами на зиму. І нехай вас не лякає така різноманітність інгредієнтів - змішавши всі, ви отримаєте чудовий і смачний соус.
При бажанні можна додати трохи зерен гранату.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
30 г
Перець Чилі
100 г
Сіль Єгипет
5 г
Авокадо 500г
2 шт.
Лайм
70 г
Груша
1 шт.
Виноград
100 г
Етапи приготування
01
У блендері подрібнити нарізану цибулю, дрібно нарізані перці і сіль до однорідної маси.
02
Порціями додати нарізані авокадо і знову подрібнити. Влити сік лайма і перемішати.
03
Потім додати окремо подрібнені в блендері грушу і виноград. Все добре перемішати і перекласти в сервірувальний посуд.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)