
Кольорова капуста з соусом
Хороший рецепт для тих, хто любить кольорову капусту, але хоче спробувати її з новим, незвичайним смаком. Адже, як відомо, кольорову капусту цінують за її смакові та дієтичні якості. Також вона наділена чудовими цілющими властивостями. За допомогою кольорової капусти можна вилікувати безліч захворювань.
Якщо ж повернутися до смакових якостей капусти, змішавши її із соусом з горіхами і пряними травами, то смак готової страви буде незабутнім. Поєднайте приємне з корисним - спробуйте кольорову капусту з соусом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
500 г
Коріандр Еко мелений 20г
3 г
Сіль Єгипет
3 г
Кеш’ю Metro Chef смажені 500г
150 г
Лимон
20 г
Петрушка 70г
50 г
Етапи приготування
01
Вимити качан кольорової капусти середнього розміру. Покласти її в каструлю повністю і варити, заливши 1 склянкою води. Накрити кришкою і варити на середньому вогні, поки вона не стане м'якою, близько 15-20 хвилин.
02
Подрібнити в блендері або кухонному комбайні пів чайної ложки коріандру, петрушку, половину чайної ложки солі, лимонний сік, горіхи кеш'ю.
03
Коли кольорова капуста готова, вилити половину склянки бульйону з-під неї в блендер з меленими горіхами і розмішати до отримання густої пасти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)