
Томатний соус до шашлику
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Зелень мікс 100г
по 3-4 гілочки
Коріандр Еко мелений 20г
1 ч. л.
Базилік Localista фіолетовий
2 гілочки
Цукор Ваш Цукор 10кг
щіпка
Часник
3 зубці
Сіль Єгипет
за смаком
Сік Наш сік томатний 950мл
1 л.
Перець гострий червоний фасований
за смаком
Етапи приготування
01
Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час треба спробувати на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.
02
Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити площиною ножа і подрібнити.
03
Додати в сік зелень, часник і суміш спецій.
04
Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.
05
Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.
06
Подавати соус порційно, в піалах. У соус можна занурювати шматочки смаженого м'яса або навіть просто запивати ним м'ясо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)