
Суші "Вершковий лосось"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось слабосолений
100 г
Авокадо 500г
100 г
Сир Філадельфія 500г
100 г
Норі Norris рол 3г
6 шт.
Васабі
30 г
Кунжут
150 г
Етапи приготування
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Кунжут обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
03
Відміряйте декілька сантиметрів, і відріжте гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. У вас має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.
04
Авокадо очистіть, видаліть кісточку і наріжте на тонкі смужки.
05
Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см без рису, потім переверніть його на іншу сторону.
06
Розташуйте лосось, авокадо і трохи сиру з одного краю норі, змастіть васабі.
07
Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.
08
Згорнути і помістити в обсмажений кунжут, обваляти в ньому роли.
09
Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)