
Курячий суп з кольоровою капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
400 г
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
200 г
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
100 г
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Макарони Pantanella Filini 500г
60 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лист лавровий Любисток цілий 10г
10 г
Етапи приготування
01
Курку відварити в 3-х літрах підсоленої води, з додаванням лаврового листя.
02
Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
03
Картоплю очистити і нарізати кубиками.
04
У бульйон додати розморожені кольорову капусту, горошок і картоплю. За 5-7 хвилин до готовності додати макарони і моркву з цибулею. Варити на повільному вогні до повної готовності макаронів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)