
Cуп з брокколі з креветками і мигдалем
Легкий, дієтичний, низькокалорійний, дуже поживний і корисний супчик з брокколі з креветками і мигдалем. Так коротко можна описати цей вишуканий суп. Він відмінно підійде вам в якості першої страви. Цей суп, ми б його назвали "супом морського узбережжя", дуже легко урізноманітнити. Так, в нього можна додавати, наприклад, корінь селери або імбир.
Суп є дуже ситним. Креветки надають йому деяку ексклюзивність, а капуста брокколі розбавляє цей морський смак приємною свіжістю і надає йому овочевого аромату. Дуже незвичайний і святковий суп може порадувати сьогодні вас на обід, якщо, звичайно, ви його приготуєте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Брокколі
150 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 г
Мигдаль
10 г
Креветки 90/120
30 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 7 хвилин. Потім злити воду і додати вершки. Довести вміст каструлі до кипіння і варити близько 2-3 хвилин. Додати сіль, перець і подрібнити брокколі з вершками блендером до стану пюре.
02
Креветки відварити в підсоленій воді близько 3-5 хвилин. Мигдаль обсмажити на сухій сковороді і дрібно посікти. Викласти суп-пюре в тарілки, додати креветки і мигдаль.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)