
Печена картопля із блакитним сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
450 мл.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
5 г.
Сир Lazur Блакитний з цвіллю 50%
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Картопля фасована
800 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180°C градусів. Картоплю помити, розрізати на половинки. Викласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 50 хвилин. Яйце збити. Потім дістати картоплю із духовки і трохи охолодити.
02
Витягти ложкою м'якоть із картоплі і подрібнити її блендером до стану пюре. Додати до пюре вершкове масло, дрібно нарізаний сир, яйце, сіль, мускатний горіх. По трохи влити гаряче молоко і перемішати до однорідної консистенції.
03
Кожну половинку картоплі наповнити сирною сумішшю. Поставити знову в духовку (бажано під гриль) на 15 хвилин, до золотистої скоринки. Дістати з духовки картоплю і подавати (2 половинки на порцію).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)