
Теплий салат із кускусом та овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кускус Fine Life 800г
120 г.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
200 мл.
Кукурудза Rio 420г
100 г.
Оливки Losada Гордаль
15 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Перець червоний
1 шт.
Часник
1 зубчик
Цибуля
1 шт.
Петрушка 70г
1 пучок
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Перець і часник дрібно порызати. Цибулю порізати кубиками.
02
У сотейнику розігріти 1 ст. л. оливкової олії і обсмажити перець до м'якості. Додати часник і готувати ще пару хвилин.
03
Додати кускус і готувати, помішуючи, ще хвилини 2. Додати цибулю, перемішати і залити гарячим бульйоном або окропом. Накрити кришкою і залишити на 3-5 хвилин (точний час зазначено на упаковці з кускусом). За цей час кілька разів перемішати, щоб кускус не злипався.
04
Порізати оливки і петрушку. Потерти цедру лимона.
05
Готовий кускус заправити оливковою олією, що залишилась, (або додати її на смак), лимонною цедрою, 1 ст. л. лимонного соку (можна і більше, додавати за смаком), сіллю і перцем. Додати кукурудзу (сік злити), оливки і петрушку. Перемішати.
06
Подавати теплим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)