
Тарталетки с грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
550 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
250 г.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
2 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л
Часник
2 зубчика
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л
Вино Ionos рожеве сухе 11,5% 0,75л
1 ст. л
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Приготувати 6 кошиків і 6 кришечок із кружків тіста діаметром 10 см. Випікати, змастивши збитим яйцем, в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.
02
Гриби промити, обшпарити, нарізати на дрібні шматочки. Часник дрібно посікти. Гриби, обсмажити на вершковому маслі при постійному помішуванні 3-5 хвилин, потім додати імбир, соєвий соус, часник і смажити ще 2 хвилини.
03
У вино всипати крохмаль, розмішати до однорідної консистенції, влити в гриби в кінці їх приготування. Посолити, поперчити.
04
Наповнити кошики грибною начинкою, зверху накрити "кришечками" з тіста. При подачі оформити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)