
Суп в горщику з яловичиною та овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Картопля фасована
300 г.
Баклажани гриль
200 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Перець Болгарський
200 г.
Часник
6 зубчиків
Морква
150 г.
Цибуля
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю нарізати кубиками.
02
Яловичину нарізати невеликими шматочками.
03
Помідори і баклажани нарізати кубиками.
04
Очищений від насіння перець нарізати кубиками.
05
Моркву натерти на середній тертці. Картоплю порізати кубиками.
06
Змішати м'ясо, цибулю, помідори, баклажани, перець, картоплю, моркву. Посолити, поперчити.
07
Масу викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3.
08
У кожен горщик додати по 1 зубчику видавленого через часниковий прес часник.
09
Налити воду, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Запікати при температурі 180°C протягом години.
10
При подачі на стіл прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)