
Сибірський рибний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Форель жива
2 кг
Тісто Рудь листкове 1000г
2 кг
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
500 г
Лист лавровий
10 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Форель очистити від луски, видалити нутрощі, видалити голову, плавники і хвіст, розрізати вздовж хребта (не до кінця - повинен вийти пласт). Посипати рибу сіллю і перцем і залишити на 30 хвилин. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти духовку до 200 градусів
02
Готове тісто повністю розморозити і розкачати в 2 пласти, розміром з деко (або форму). На деко викласти пергаментний папір. Перший пласт тіста укласти на деко, рівномірно посипати половиною цибулі. На цибулю покласти рибу, а потім другу половину цибулі. Укласти зверху тісто і з'єднати краї пластів.
03
У середині пирога зубочисткою або виделкою зробити дірочки, щоб виходила пара. Поставити деко в духовку і випікати близько 35-40 хвилин. Дістати, дати трохи охолонути і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)