
Шашличний салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
500 г.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Соус томатний Руна Гострий фірмовий 485г
200 г.
Оцет Столовий 9% 1л
150 мл.
Сіль Єгипет
15 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
5 шт.
Лист лавровий
3 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 г.
Етапи приготування
01
Спочатку куряче філе потрібно порізати середніми шматочками. Помістити в глибокий посуд, залити окропом, накрити кришкою та залишити на 30 хвилин.
02
Воду злити. В іншу кастрюлю влити 600 мл. холодної води. Додати лавровий лист, сіль, цукор, перець горошком та влити оцет. Поставити на вогонь та довести до кипіння. Прибрати з вогню та в гарячий маринад викласти шматочки філе. Маринувати м'ясо 4 години.
03
Цибулю почистити та нарізати тонкими півкільцями. Викласти на розігріту сковорідку з олією та обсмажити до прозорості. Додати соус, перемішати та потримати на вогні ще 5 хвилин. М'ясо віджати та перекласти в соус з цибулею. Все ще раз перемішати. Можна подавати до столу, прикрасивши зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)