
Салат "Узбекистан"
Редька відома людям дуже давно. Разом з часником стародавні єгиптяни давали в достатку редьку робітником на будівництві пірамід, щоб вони були здоровими і працездатними. А в Стародавній Греції редьку підносили богу Аполлону, оскільки вважали її королевою овочів. В Азії, зокрема, в Узбекистані в тому числі, редьку досі вважають королевою овочів. Адже, редька має лікувальні властивості. Зокрема вона містить фітонциди, які допомагають нам впоратися з респіраторними захворюваннями. Редька входить до складу салату "Узбекистан". Рецепт даного салату підійде для сімейної вечері. Смак салату виходить незвичайний. У своєму поєднанні редька і яловичина дадуть той самий оригінальний і ексклюзивний смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Редька Дайкон
300 г.
Цибуля
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
4 ст. л.
Лист лавровий
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину відварити із запашним перцем і лавровим листом протягом 2 годин, до повної готовності м'яса. Посолити наприкінці варіння.
02
Нарізану півкільцями цибулю обсмажити на соняшнковій олії протягом 5-10 хвилин.
03
Яловичину порізати дуже дрібними довгими брусочками.
04
Редьку натерти на крупній терці.
05
З'єднати всі інгредієнти. Посолити і заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)