
Гарбузовий торт
Плід гарбуза надзвичайно корисний для людського організму. Оскільки тушкований гарбуз зберігає всі свої корисні речовини, дієтологи радять готувати його саме таким чином.
Гарбузовий торт - це яскравий і веселий десерт. Завдяки своєму головному компоненту страва дуже солодка. Якщо все-таки торт вийде недостатньо солодким, ви можете додати на шматочок десерту трохи меду.
Така страва порадує і око, і шлунок, і підніме настрій. Пам'ятайте, що наш організм любить нас так само, як і ми любимо його . Тому подаруйте йому трохи радості, і життя ваше буде таким ж яскравим, як і шматочок гарбузового торта.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
1 кг.
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Оцет яблучний Borges 250мл
2 ст. л.
Борошно 7 1кг
250 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Муку просіяти, додати яйце, масло, яблучний оцет, воду. Замісити тісто, покласти в холодильник на 30 минут.
02
В цей час приготувати крем. Гарбуз тушити з вершками до м'якості, додати цукор і корицю, збити.
03
Тісто розподілити по формі тонким шаром, викласти крем. Випікати 40 хвилин на середньому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)