
Картопляний суп з печерицями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
5шт
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
500г
Цибуля порей
1 великий стебло
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1000мл
Масло вершкове домашнє
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10г
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, розрізати навпіл, залити окропом, довести до кипіння, варити до напівготовності, приблизно 15 хв.
02
Одночасно у грибів відокремити ніжки і дуже дрібно нарізати. Так само дрібно нарізати порей. Капелюшки нарізати середніми шматочками. У каструлі з товстим дном розігріти 2 ст. л. вершкового масла, покласти гриби і порей, посолити, обсмажити на сильному вогні 5 хв. Потім влити молоко, довести до кипіння, варити на слабкому вогні 10 хв.
03
Збити молоко з грибами та пореєм в блендері до однорідності, повернути в каструлю. Додати картоплю, вливши трохи відвару. Посолити і поперчити.
04
Варити до абсолютної м'якості картоплі, після цього прямо в каструлі подрібнити її пресом для картоплі, щоб вийшов густий суп. Подавати, злегка окропивши оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)