
Свинячі відбивні з яблуками
До вашої уваги представлений рецепт, в основі якого зовсім не нове, але дуже і дуже смачне поєднання запеченого м'яса з фруктами. М'ясо чудово поєднується не з усіма фруктами, але яблука до нього підходять ідеально. І якщо ви все-таки вирішили його приготувати, то прийміть до уваги декілька порад, які ви можете використовувати під час приготування... Яблука краще брати твердих кисло-солодких сортів. Перед тим, як поставити м'ясо в духовку на кожному шматочку можна зробити надрізи, щоб м'ясо краще пропеклося і залишилося соковитим. А якщо після запікання залишилося трохи соку, то на його основі можна зробити соус і подати разом з м'ясом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1 кг
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
500 г
Сир твердий Грана Падано 32%
300 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Приправа Еко Італійські трави 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину нарізати шматочками, кожен з яких злегка відбити. Посипати шматочки сіллю, травами і перцем. Розігріти сковороду і обсмажити шматочки м'яса до напівготовності.
02
Яблука помити, очистити, нарізати скибочками. Деко змастити оливковою олією і викласти на нього м'ясо. Зверху на м'ясо покласти скибочки яблук.
03
Духовку розігріти до 220 градусів. Сир натерти на крупній тертці. Посипати на яблука сир, поставити деко в духовку і запікати близько 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)