
Ніжні млинці з грибною припічкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ч. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст. л.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
6 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Кріп 70г
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
за смаком
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати 1 куряче яйце, 2 ч. л. цукру, суміш збити вінчиком. Не перестаючи збивати, поступово додати борошно. Влити молоко, перемішати.
02
Додати ванільний цукор, дріжджі, постійно помішуючи.
03
Окремо збити білок, додати 2 ч. л. цукру, збити сухим вінчиком до стану піни.
04
Додати білкову суміш в тісто, влити рослинну олію, перемішати.
05
Розігріти сковороду з рослинною олією, додати дрібно нарізані гриби, через 2 хвилини додати подрібнений кріп. Вилити тісто на сковороду. На одну половину млинчика викласти тонкі шматочки сиру, згорнути млинець навпіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)