
Медальйони зі свинини з горіхово-сирною скоринкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
400 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
50 г.
Волоський горіх
30 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
15 г.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати поперек волокон на медальйони - круглі шматочки товщиною 1-1,5 см.
02
Кожний медальйон трохи відбити, після чого обсмажити на гарячій змазаній олією сковорідці з кожного боку по 2 хвилини. При перевертанні посолити та поперчити. Обсмажені шматочки перекласти в закритий посуд, щоб вони залишалися гарячими.
03
Для горіхово-сирної скоринки сир натерти на дрібній тертушці, змішати з подрібненими волоськими горіхами. За бажанням в отриману масу можна додати трохи сметани.
04
Покласти на медальйони горіхово-сирну масу товщиною приблизно 1 см. та злегка притиснути її пальцями.
05
Підготовані таким чином медальйони перекласти в змащений олією жаростійкий посуд та поставити в гарячу (180-200°C) духовку. Запікати до тих пір, поки твердий сир не розплавиться (приблизно 10 хвилин). Готові медальйони краще подавати гарячими з картопляним пюре або відвареними овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)