
Пісна паста в томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
300 г.
Кабачок
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Помідор
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Часник
2 зубчика
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Етапи приготування
01
Кабачок нарізати маленькими кубиками. Зварити пасту в 3 л. киплячої води. Макарони повинні залишатися злегка твердими.
02
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, солодкий перець - невеликими брусочками. Всі овочі (крім помідора) обсмажити на середньому вогні на оливковій олії кілька хвилин, поки вони не стануть м'якими. Потім додати дрібно нарізані або пропущені через часниковий прес зубчики часнику.
03
Додати в овочі готову пасту і очищені від шкірки подрібнені томати. Всі разом довести до кипіння. Посолити, поперчити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)